Meniu
o Pradžia
o Šlovės alėja
o Taisyklės
o Siuntiniai
o Turnyro lentelė
o Svečių knyga
o Narių naujienos
o Savininkai
I Amżius
o Taškai
o Taisyklės
o Žemėlapis
Vartotojas
Nario vardas

Slaptažodis



Registracija

Narių naujienos
1.Mafia win
2.The Lady killer | Back to win
3.mole
4.Another game.
5.Mamutai po pertraukos atsidaro
Reksniai

Zemaitis
2022-02-21 10:40
dabar

Archyvas
Partneriai
Nba TURNYRAS Fifa TURNYRAS Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Pirmieji nuostoliai ir artėjantis baubas


aPraėjo pirmos dvi dienos po turnyro starto. Kai kurie patyrė pirmus, nuostolius, o kiti pradėjo skverbtis į Revolution pasaulio gilumą. Jūsų teismui pirmoji apžvalga šį sezoną.

Pietuose, bei rytuose ramu

Kol kas ramiausiai atrodo pasaulio pietūs ir rytai, kur ramų gyvenima gyvena Lenkai, Marijampoliečiai, Alytiškiai, Vilniečiai. Kol kas nei viena tauta neiškėlė ultimatumo, kitai šaliai. Nors Marijampoliečių vadas grynas Alytiškis jau ragina Alytų skambinti pavojaus varpais, nes, kaip pats sakė: "Tikrai savojo miesto nepaliksiu, kažkokio ateivio rankose". Manoma, kad netrukus Vilkaviškio ir Lazdijų pasienyje susikaus šių dviejų tautų kariai.

Pietinė valstybė - Lenkija kolkas bijo iškišti nosį. Kalbama, kad jų išprotėjęs vadas Romanov van Edgarov, neatostogauja, kaip skelbia, bet slapstosi ir yra persirengęs dama, bei apsigyveno viename iš viešnamių, bei lanko kalinius kalėjimuose...

Vilniaus žemes žada pasidalinti

Šis amžius nekaip prasidėjo Vilniuj. Sostą perimė jaunasis kunigaikštis Sabukas. Manoma, kad nepatyręs karo vadas tuoj praras savo tautos žemes. Slapčiausi šaltiniai teigia, kad jau yra pasiektas susitarimas tarp kaimyninių valstybių (Utenos, Alytaus ir Kauno), kad bus tiesiog pasiimtos žemės. Pagal įdėją Molėtai taptu Utenos dalis, Vilnius Alytaus ir Vievį priglaustu Dozės Žalgiriečiai.

Šiaurėje taikias valstybes siaubia gauja nusikaltėlių

Tolimoje šalyje ištremti baisiausi pasaulio kaliniai sugrįžta! H.Daktaras ir Rastamanas sukūrė savo Jamaikiečių armiją ir jau spėjo užimti miestą Vodka, kurioje Šaro vergai gamino skaniausią degtinę - Finlandia. Deja, ten dabar karaliau Henos. Kurie dabar dairosi, kaip užpulti mažiausią turnyro miestelį Jakelius. Tai bus didžiulis iššūkis vienam perspektyviausių kunigaikščių - Jordanui.



Favoritai kariauja visas žemes iš eilės

Visas veiksmas, kol kas vykta vakaruose. Kadangi, Egio Sovietų Klaipėdiečiai nekantrauja ir siaubia visas tautas iš eilės. Nuo jo nukentėjo Žemaičiai, Šiauliai, bei Panevėžys. Turbūt skausmingiausi pralaimėjimus patyrė Mantas. Iš pradžių su Dozės pagalba kovojo prieš Arvydą ir Egį, tačiau pastarieji pasirodė per kietas riešutėlis šiem dviem. Iškart po pirmos kovos Hena atskubėjo į pagalbą gelbės rimtų mafijozų iš 13tojo rajono, tačiau klaidos neleido to padaryti ir buvo prarastas Didysis Kaunas.

Žinoma labiausiai kol kas sekasi Čepui, kuris išvyko į Lenkiją. Tiksliau išvežė iš savo žemių visas kūrvas Lenkam ir kol kas negrįžta iš ten. Bei jau anksčiau minėtajam Lenkų Vadui. Bet kai jie sugrįš turės pakovot, kad įsitvirtintu savo žemėse.

Dabartinis dalyvių reitingas pagal laikraštį "Sekundė"

1.Egis
2.Rastaman
3.Arvydas
4.Dozė
5.Mantas
6.Šaras
7.Karolis
8.Čepas
9.Jordanas
10.Lenkų vadas
11.Martynas
12.Sabukas
Komentarai


-
2012-04-02 20:21
man patiko :)
Bajoras - Mantas
2012-04-02 19:59
Gera apžvalga :)
Miestietis - rastaman
2012-04-02 19:53
Like :)