Meniu
o Pradžia
o Šlovės alėja
o Taisyklės
o Siuntiniai
o Turnyro lentelė
o Svečių knyga
o Narių naujienos
o Savininkai
I Amżius
o Taškai
o Taisyklės
o Žemėlapis
Vartotojas
Nario vardas

Slaptažodis



Registracija

Narių naujienos
1.Mafia win
2.The Lady killer | Back to win
3.mole
4.Another game.
5.Mamutai po pertraukos atsidaro
Reksniai

Zemaitis
2022-02-21 10:40
dabar

Archyvas
Partneriai
Nba TURNYRAS Fifa TURNYRAS Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Worms Gimtadienis


aVakar (Vasario 28d.) Worms Turnyre buvo neeilinė diena, kadangi tai diena, kai Worms švenčia gimtadienį. Šiais metais Revolution Bazėje Adutiškyje buvo aplaistytas pirmasis gimtadienis. Susirinkus gausiai miniai buvo pasiūlyta torto, kurį iškepė Jordano žavioji pusseserė, kurią ateityje žada vesti Rastamanas. Žinoma, buvo ir koncertas, kviestinės žvaigždės (Minedas ir Egis) atliko savo geriausius kūrynius bei prisidėjo prie sveikinimų.

Tiesa, velesnės dalise iekas neatsimena išskyrus niekaip nenugirdyto Dencyko, neveltui jis Grandas. Jo teigimu Xobaciukas turės brolį, tiesa, neaišku ar ta pati motina, kadangi Rastamaną suviliojo kažkokia tai Adutiškio barakūda. Bei sako jog linksmiausia dalis buvo, kai pirmą kart gyvenime paragavęs Jordanaz rodė savo perliukus. Kas davėt jam išgert turėsit nemalonumų Lenkų šnipai su ADT Smogikais tiria šią bylą.

Žodžiu, buvo, kaip buvo. Bet norime paskelbti, jog pagrindiniai renginiai vyks rytoj (šeštadienį). Sekite worms čatą, kadangi viskas vyks spontaniškai. O kas neturite Worms, prašykite čate kolegų jog jie jums persiųstu žaidimą ar duotų linką.

Taigi, visus dalyvius norime pasveikinti dar sykį su pirmais metukais. Tik jūsų dėka yra šis turnyras ir kol jūs žaisite Worms tol jis gyvuos!

Tuo pačiu norime priminti, jog kviestumėte draugus, pažįstamus, kolegas, bendraklasius ar šiaip keistuolius iš skype, jog prisijungtų prie mūsų turnyro.

Tiesa, po Worms gimtadienio iškart seka nuostabus metų laikas - pavasaris, naudodamiesi progą Revolution Administracija sveikina su šia gražia švente visus!

Filmuota medžiaga iš gimtadienio:



Papės ir Sagdžio ŠOU!!






Komentarai


Kunigaikštis - Zemaitis
2013-03-01 20:03
Dėl per didelio pagyrių skaičiaus, renginiai perkeliami vėliasniam laikui. Iki tol, kol rankos nebedrebės!
Kunigaikštis - Zemaitis
2013-03-01 18:50
Tuo pačiu šitą pažiūrėkit!!!!
http://www.failai.lt/lvfhcvsm1907/Jei_esi_nelaimyngas.pps.htm