Meniu
o Pradžia
o Šlovės alėja
o Taisyklės
o Siuntiniai
o Turnyro lentelė
o Svečių knyga
o Narių naujienos
o Savininkai
I Amżius
o Taškai
o Taisyklės
o Žemėlapis
Vartotojas
Nario vardas

Slaptažodis



Registracija

Narių naujienos
1.Mafia win
2.The Lady killer | Back to win
3.mole
4.Another game.
5.Mamutai po pertraukos atsidaro
Reksniai

Zemaitis
2022-02-21 10:40
dabar

Archyvas
Partneriai
Nba TURNYRAS Fifa TURNYRAS Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Visų žvaigždžių savaitgalio apžvalga


aVakar Revolution mieste įvyko netikėtas renginys - Worms Visų Žvaigždžių savaitgalis, kuris vyko Kaune, o jo pagrindinis organizatorius buvo Dencyk! Viskas vyko Kauno Sporto Halėje, o į legendines žvaigždes susirinko pažiūrėti Kauno barygos ir šiaip visokie marozai.

Renginys prasidėjo 13 valandą Lietuvos laiku. Pirmoji rungtis buvo - Flying stars, kurioje vyko permaininga kova tarp Argos ir Dencyk. Deja, Arga patyrė traumą ir nugalėtoju tapo Dencyk. O trečiąja vieta buvo apdovanotas naujokas - Armis. Nuo jo nedaug atsiliko - Xobac.

Po šios rungties laukė Shoting Stars Challenge. Ši rungtis sukėlė labai daug susidomėjimo, todėl vyko, netgi dvejais etapais. Pusfinaliuose vyko permainiga ir linksma kova. Pirmame pusfinalyje iškart išsiskyrė lyderiai Auga, Egis ir Žemaitis. Kitiems sekėsi sunkiau, o MuhAli visus susirinkusius prajuokino mesdamas holy iš visų jėgų virš savęs, holy nukrito ant jo pačio, o šalia jo stovėjo Armis ir Arga. Po sprogimo Armis nuskrido tiesiai į jūrą, o Arga pro tinklelį nėrė irgi į jūrą. Daugiau tokių linksmų akimirkų nebuvo, o Egis laimėjo šį pusfinalį, Žemaitis užėmė antrą vietą, naujokas MuhAli trečią.

Antrasis pusfinalis pagaliau buvo sėkmingas naujokui Armiui, kuriam su Arga buvo leista dalyvauti vėl, kadangi juos pirmąjame pusfinalyje pražudė priešininkas. Armis užėmė antrą vietą, o Arga pirmą. Dencyk užėmė trečią, o Tautis kevirtą vietą.

Šios rungties finalas dar kol kas neįvyko.

Po šios rungties įvyko Rope Race. Jose dominavo senbūviai, bet kadangi jiems žemėlapį buvo labai lengva įveikti, tai pirmas vietas atidavėm naujokam - Tiger ir MuhAli.

Ketvirtoji rungtis buvo paprasta Worms kova. Šioje rungtyje dominavo Dencyk, labiausiai nesisekė Argai. Kiti neišsiskyrė. Bet pradėjus kilti vandeniui viskas pasikeitė. Iškart paskendo Dencyk du sliekai, taip išsiveržė į priekį Tiger. Toliau dominuoti pradėjo Žemaitis. Auga ir Xoba užėmė 5tą ir 6tą vietas. 4tą Dencyk. Likus Argai, Žemaičiui ir Tigrui vyko atkakli kova, atrodė, kad naujokas Tiger padarys klaidą, bet pasielgęs protingai nužudė Žemaitį, o Arga paskendo.

Paskutinioji kova buvo fortai. Juose dalyvavo dvi komandos po tris dalyvius - Geltonieji: Egis, Xobac ir Auga. Žalieji: Dencyk, Tiger, Žemaitis. Kova vyko atkakli, nė viena ekipa neabejojo savo pergale, įtampą tik dar labiau padidino kažkas, kas pradėjo rašyti į čatą be nicko, būdavo atvaizduojamas tekstas geltona spalva. Geltonieji įtarinėjo, kad tai gali daryti tik serverio kūrėjas - Dencyk, o Žaliejį, kad tai Egio darbas. Deja, taip ir nepavyko isiaiškinti, kas čia rašinėja. Grįžtant prie kovos, tai viskas vyko labai įtemptai. Pabaigoje jau atrodė, kad laimės Žalieji, nes Žemaitis pačiupo dėžę su 2x damage, ir paleido Super Aviuką Šoną į priešininkų du likusius sliekus. Deja, tai nepražudė vienintelio priešininkų slieko Čepkos, kurį kontroliavo Egis. Tuomet vyko kova 2 vs 1 (Dencyk ir Žemaitis prieš Egį). Egis pasinaudojęs sukaupta patirtimi nužudė Dencyk, o Žemaičiui vėl pasisekė gauti dėžę su bananu, kuris ir išplėšė geltoniesiems pergalę.

O dabar iškovoti pick taškai į NBA Turnyrą:

Tiger +11
Dencyk +8
Arga +7
Auga +5
Armis +4
Muhali +4
Tautis +1

Ačiū visiems dalyvavusiems! Bei kviečiame registruotis į naują įkvepiantį, įntriguojantį ir SMAGŲ WOOOOORMS SEZONĄ!!!

O čia grupės iš Jonavos (Jonava Rajonski Nomer One GRUP ŠOW), kurios menedžeris yra Čepas, pasirodymas:






Taip pat kviečiame pasidalinti savo nuomonę apie Worms Dieną komentaruose!
Komentarai


Miestietis - rastaman
2013-03-17 14:55
Teko girdėt, kad Čepas šituos muzikinius talentus atrado Skarulių savartyne renkančius stiklinę tarą.:D Neblogas renginys, o jeigu Rasimantas dar video sukurtų apie Worms dieną, tai būtų visai zašibys!
Bajoras - dencyk
2013-03-17 14:29
SMAGU :D