Meniu
o Pradžia
o Šlovės alėja
o Taisyklės
o Siuntiniai
o Turnyro lentelė
o Svečių knyga
o Narių naujienos
o Savininkai
I Amżius
o Taškai
o Taisyklės
o Žemėlapis
Vartotojas
Nario vardas

Slaptažodis



Registracija

Narių naujienos
1.Mafia win
2.The Lady killer | Back to win
3.mole
4.Another game.
5.Mamutai po pertraukos atsidaro
Reksniai

Zemaitis
2022-02-21 10:40
dabar

Archyvas
Partneriai
Nba TURNYRAS Fifa TURNYRAS Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Būsimo sezono naujovės


aŠiandien norime pristatyti kito sezono naujoves, kurios paveiks visus dalyvaujančius turnyre. Kitame sezone į turnyrą grįš dar prieš mūsų erą naudota sistema, kurioje žaidėme su žemėlapiu. Šįkartą žemėlapis bus kiek kitoks - bus dabartinės Europos valstybės, o net neaktyviausi nariai bus priversti dalyvauti, jei nenorės prarasti savo žemių. Žinoma, prie to žemėlapio liks ir dabartinė sistema, kurioje kovosime dėl patekimo į playoffs ir tuomet dėl čempiono vardo.

Išsami naujiena paspaudus skaityti daugiau.

Turbūt dabar daugelis senbūviu klaus kodėl įvedame žemėlapį ir sukeliame chaosą turnyre? Atsakymas vienas ir vienintelis - jog pakeltume aktyvumą, nes žemėlapis vyks ir tuomet, kai prasidės playoffs ar bus tarpsezonis, kadangi ten įvedame naują pavadinimą - amžius. Amžius truks tol, kol kažkas užkariaus visą žemėlapį.

Kaip viskas vyks?

Tai pradėsiu aiškinti viską nuo pat pradžių. Iš pradžių registruosimės į kitą sezoną ir kartu į žemėlapį, registracijoje turėsite pasakytį skaičiuką. Skaičiukas lems jūsų pirmąją teritoriją (žemėlapis bus sunumeruotas mūsų mylimo Dencyko, tad už jį turės kažkas kitas pasakyt skaičiuką). Gavę teritorijas išvysit pakankamai tuščią žemėlapį - aplink jus turėtu būti labai daug laisvų žemių, kurias turėsite "užgrboti" arba kitaip tariant okupuoti.

Okupacija galės vykti tik tuomet, kai turėsite surinkę 10 taškų (kaip juos gausite parašyta vėliau), tai bus kaip mokestis. Okupuojant teritoriją jūs turėsite parašyti į tam tikrą puslapį, jog ją okupuojate ir mokate 10 taškų. Pvz.: Žemaičio valdoma Lietuva okupuoja Latviją, turime 10 taškų ir juos panaudojame. Okupuoti bus galima tik kaimynines teritorijas.


Taškų gavimas

Taškus gausite tiesiog žaisdami dėl vietų turnyrinėje lentelėje, visai, kaip dabar. Žaisti turės ne mažiau 3 dalyvių. Taip pat bus galima gauti taškus per mūšio dienas (skaityti toliau) arba per akcijas.

Taškus gausite lygiai taip pat, kaip turnyrinėje lentelėje:
1 vieta - 3 taškai
2 vieta - 2 taškai
3 vieta - 1 taškas.

Taip pat bus skelbiamos akcijos, kai galėsite už aktyvumą gauti papildomų taškų. Akcijos vyks nurodytomis dienomis, kai reikės tiesiog sužaisti kuo daugiau rungtynių, kad gauti, kuo daugiau taškų.

Ką daryti su taškais?

Už taškus galite:

*Okupuoti kitas laisvas teritorijas - 10 taškų
*Puolant priešininką turėsite sumokėti privalomą 10 taškų mokestį
*Keičiant sostinę turėsite sumokėti 5 taškus.


Kito dalyvio puolimas

Pulti kitą dalyvį sezono pradžioje galėsite tik tada:

*Kai jis yra jūsų kaimynas
*Kai jis turi ne mažiau, kaip 3 teritorijas (sezono eigoje ši taisyklė keisis)
*Kai turite 10 ar daugiau taškų.

Puolimas vyks, kai į tam tikrą teritoriją užrašysite, jog puolate kitą dalyvį. Pvz.: Žemaičiai puola Rastamano Jamaiką. Tuomet, beliks laukti 48 valandas, kas įvyks per tokį laiko tarpą skaitykite žemiau.

Teritorijos gynyba

Gynyba prasidės nuo to, kai įvyks puolimas, t.y. kai puolantysis į tam tikrą formą užrašys, kad jus puola. Tuomet jūs per 48h turėsite parašyti: ginu šią teritoriją arba kad neginate.

1 Variantas, jei ginate teritoriją: Jei jūs ginate teritoriją turėsite susitarti su puolančiuoju, kada sužaisite mūšį, kova turi įvykti ne vėliau, nei per 5 dienas, nuo tada, kai buvo paskelbta, jog teritorija puolama. Jei mūšys neįvyks per 5 dienas nuo puolimo, teritorijos likimas bus nuspręstas Worms Ministerijoje.

Ginantysis taip pat privalės nurodyti schemą pagal kurią žaisite (Normal, Forts, Mole). Taip pat ginantysis gali pasikviesti pagalbininką į mūšį ir tuomet mūšis vyks 2x2 (negali būti daugiau, nei 1 pagalbininkas). Schemos 2x2 žaidimui taip pat Normal, Forts, Mole.

2 Variantas jūs neginate teritorijos arba neparašote jokio atsakymo per 48 valandas. Tuomet jūsų teritorija automatiškai atiduodama puolėjui.

Jei esate išvykęs ar negalite žaisti WORMS, turite įspėti visą Worms turnyrą prieš puolimą svečių knygoje. Įvykstant puolimui jūsų pasiteisinimai nebegalios, nebent Worms Ministerija pratęs 5 dienų terminą šiek tiek ilgesniam laikui, bet taip pat turėsite su administracija susisiekti 48 valandų laikotarpyje nuo puolimo, o ne tada, kai baigsis 5 dienų terminas.

Mūšio diena

Mūšio diena bus, kaip ir akcija atrakcija visiems mūsų dalyviams. Šią dieną administracija iš anksto paskelbs, kada ši diena vyks. Šioje dienoje galėsite laimėti neutralią teritoriją, kurios paprastai okupuoti nepavyks. Taip pat užsidirbti tuos pačius 3-1 taškus į turnyrinę lentelę bei į žemėlapį.

Į mūšio dieną bus reikalinga išsankstinė registracija ir ji įvyks, jei užsiregistruos ne mažiau, kaip 6 dalyviai. Jei užsiregistruos tiek, bet ateis mažiau ji vis tiek įvyks, o neatvykę gaus įspėjimus (3 įspėjimai, neteksite paskutinės gautos teritorijos).




TIKIUOS VISKĄ SUPRATOTE. Jei taip komentaruose rašykite supratau, o jei ne - klauskite ir čia ne šiaip prašymas iš mandagumo klausti, o tikrai KLAUSKITE, nes tiek rašiau, kad galbūt kažką užmiršau ar neaiškiai parašiau. :D
Komentarai


Bajoras - dencyk
2014-11-07 20:00
SUPRATAU
Valstietis - Lukas14
2014-11-07 17:00
Supratau
Kunigaikštis - Zemaitis
2014-11-07 16:25
Jau sulaukiau klausimo PM ar taškai minusuosis iš turnyrinės lentelės, jei už juos mokėsim? NE Žemėlapio taškai bus atskiroj lentelėj nuo turnyrinės lentelės ir iš ten jie minusuosis. :)