Meniu
o Pradžia
o Šlovės alėja
o Taisyklės
o Siuntiniai
o Turnyro lentelė
o Svečių knyga
o Narių naujienos
o Savininkai
I Amżius
o Taškai
o Taisyklės
o Žemėlapis
Vartotojas
Nario vardas

Slaptažodis



Registracija

Narių naujienos
1.Mafia win
2.The Lady killer | Back to win
3.mole
4.Another game.
5.Mamutai po pertraukos atsidaro
Reksniai

Zemaitis
2022-02-21 10:40
dabar

Archyvas
Partneriai
Nba TURNYRAS Fifa TURNYRAS Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
Atkrintamųjų ketvirtfinalių apžvalga


aPaaiškėjo 5tojo sezono atkrintamųjų poros.
Šį sezoną atkrintamosios žada būti labai įdomios ir intriguojančios!

Taigi, praėjus nemažam laiko tarpui, prasidėjo atkrintamosios kovos.
Sezonas pasižymėjo dideliu aktyvumu, tad poros nebuvo aiškios, net iki paskutinės minutės. Jau dabar akivaizdu, kad turėsime naująjį čempioną, nes 4tojo sezono čempionas Egis, tik per plauką neįšoko į atkrintamųjų traukinį. Verta paminėti, kad į atkrintamąsias nepateko ir tokie seni worms vilkai kaip Jordanaz ir Rolas, nedaug trūko ir debiutantams Kaukui su Doviu. Pirmą kartą istorijoje sezone buvo aktyvios 13 komandų, tad konkurencija dėl patekimo į atkrintamasias buvo didžiausia iš visų sezonų.

Atkrintamųjų poros

rastaman vs auga0509
Akivaizdu, kad šioje poroje favoritu laikomas daugkartinis čempionas rastamanas, kuris ir šį sezoną demonstruoją solidų žaidimą, bet šio sezono atradimo - augos šansai nėra prilyginami nuliui. Auga sezone atkreipė dėmesį po to, kai laimėjo 2 kartus iš eilės. Wormsu globėjas dencykas augoje įžvelgia didelę perspektyvą, bet patirtis turėtų laimėti.
Prognozė
rastaman 2:1 auga0509

Lukas14 vs dencyk
Vėl gi, patirtis prieš perspektyvą. Nors Lukas ir padėjo tvirtą pagrindą savo karjeroje tapdamas aktyviausiu sezono žaidėju, bei taip įgaudamas daugiausiai patirties iš visų dalyvių - debiutas yra debiutas. Žinant, kaip dencykas moka susikaupti prasidėjus rimtom kovom, kur bet kuris sliekas yra svarbus - sensacijų nesitikima. Lažybų bendrovės, net neleidžia statyti už dencyko Kauno Smogikus. Tiesa, Lukas vienintelis iš debiutantų prasibrovė į pragarišką atkrintamųjų vagoną ir sugebėjo sezone užimti aukštą - 4tąją vietą, tai tikrai puikus rezultatas. Aktyviausio sezono žaidėjo titulas ir užimta aukšta vieta turėtų paguosti Luką, jeigu ir nepasiseks ketvirtfinalyje.
Prognozė
Lukas14 0:2 dencyk

xobac vs Partizanas
Ši pora yra viena iš įdomesnių, nors aiškų favoritą ir turi - xobac. Sezono gale Partizanas, kitaip žinomas Čepo pravarde, nustebino ne vieną.
Dvi iš eilės pergalės, laimėta mačuose kuriuose žaidė turnyro favoritai dencykas ir rastamanas, bei visiškai sumaišytos atkrintamųjų poros po pergalės paskutinioje reguliariojo sezono kovoje. Įnešta daug sumaišties. Akivaizdžiai po paskutiniųjų sezonų patobulėjęs Partizanas, labai norėtų pasiekti pusfinalį, bet... Bet priešakyje, ne bet kas, o vienas Kauno atstovų. Xobac šį sezoną, taip pat nerodo formos praradimo ženklų, priešingai - šį sezoną xobac demonstruoja brandesni žaidimą, kas gali ir atnešti pergalę. Bukmekeriai pranašauja atkaklią kovą, jeigu Partizanui nepakiš kojos atkrintamųjų jaudulys, bei Kauno autoritetas.
Prognozė
xobac 2:0 Partizanas

Žemaitis vs mikas
Niekas negalėtų net ginčytis, kad tai - didžiausia ažiotažą kelianti kova ketvirtfinalyje. Pretendentai į sezono komandos titulą, patyrę daugiau nei 50% pergalių iš žaistų kovų. Žemaitis - grįžo į turnyrą netikėtai ir jį pradėjo eile pergalių, demonstruodamas labai sėkmingą žaidimą visuose schemose. Mikas - kuris demonstruoja fantastiška formą, atrodo, kad po worms vyriausybės gaisro mikas, nesedėjo rankų sudėjęs, o sunkiai treniravosi ir tobulėjo. Prognozuoti kovos baigį labai sunku, gaila pagalvojus, kad vienas iš jų nepasieks pusfinalio, kuriame tikrai nusipelnė žaisti. Tiesa worms ekspertas dencyk įžvelgia vieną Žemaičio pranašumą - tai aktyvumas. Abu žaidėjai atrodė vienodai gerai, bet Žemaitis gerai atrodė didesniame skaičiuje kovų ir tai jį dar labiau užgrūdino. Kova neprognozuojama, bet kažkas turi ir turės laimėti....
Prognozė
Žemaitis 2:1 mikas

Iki susitikimo pusfinalių apžvalgoje.

Primename, kad atkrintamosios bus žaidžiamos visą ateinančia savaitę iki kito šeštadienio (lapkričio 15d.). Skubėkite pirkti bilietus į kovas, kol jie vis dar prekyboje. Sėkmės dalyviams.
Prognozės yra visiškai nešališkos, prognozuotojas neatsako už patirtus nuostolius.

Komentarai


Kunigaikštis - Zemaitis
2014-11-08 10:29
Apžvalga (y)

Manau, kad Čepas su Xobac bus Kauno rajono derbis :DD Nes paskutinėmis dienomis Xobac ypač kankino Čepą nešvankiais pasisakymais ir kitais išsipisinėjimais.

Keista, kad šiuose playoffuose nematysim ADT atstovų ir Egio, bet džiugu, kad per šį sezoną prie Worms buvo 16 dalyvių, kitą sezoną tikiuos dar geresnių skaičių. :)